Alles Over Levensproblemen Youngman met uitzicht op dor landschap - Alles Over Levensproblemen Banier

Pijnloze zelfmoord


Pijnloze zelfmoord - Waarom ik?
Jij hebt het op dit moment heel moeilijk. Als jij jezelf afvraagt hoe je pijnloos zelfmoord kunt plegen, dan lijd jij in jouw leven méér emotionele pijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen. De mensen om jou heen hebben misschien niet eens in de gaten hoeveel verdriet je hebt.

Mijn hart breekt dat jij zoveel pijn ervaart. Ik herken jouw pijn. Emotionele pijn is zoveel moeilijker om mee om te gaan dan lichamelijke pijn.

Ben je het zat om zoveel emotionele pijn te voelen? Wil je van de pijn af, en antwoorden krijgen? Misschien ben je alleen maar op zoek naar een manier om de dingen beter te maken. Maar je vraagt je af…. “waarom ik?” “Hoe doen andere mensen dat?” “Waarom begrijpt niemand me?”

Besef jij wel dat je heel sterk bent? Je hebt al bewezen dat je sterker bent dan je zelf dacht. Alleen al door te leven met die emotionele pijn, heb jij al bewezen dat jij kunt overleven.

Dus zullen we hier eens op een andere manier naar kijken, in plaats van op zoek te gaan naar een manier om pijnloos zelfmoord te plegen?


Pijnloze zelfmoord - Waarom heb je zo veel pijn?
Als jij op zoek bent naar een manier om pijnloze zelfmoord te plegen, zou je dan niet liever iets anders doen dan zelfmoord plegen? Er bestaat een andere uitweg en mogelijk heb je daar ook al wel eens over nagedacht. Maar je zag het niet zitten. Je wist niet goed wat je er mee aan moest, of het was te moeilijk om te begrijpen.

  • Jij bent sterk. Denk daar eens even over na. Jij bent sterker dan heel veel andere mensen. Je bent moe van alle pijn, maar je hoopt dat er iets anders is. Zelfmoord plegen is de laatste stap; dat weet je. En je bent sterk genoeg om te beseffen, dat als er toch nog een andere stap is vóórdat je zelfmoord pleegt, het de moeite waard is om daar eens naar te kijken.

  • Jouw pijn heeft een doel. Doktoren zullen je vertellen dat pijn een aanwijzing is dat er iets mis is. Ik weet het: dat klinkt nogal voor de hand liggend, maar denk er eens even over na. Je lichaam is zó ontworpen dat het je waarschuwt als er ergens iets niet in orde is. Emotionele pijn is ook een teken dat er iets niet in orde is. Maar, het is ook een aanwijzing dat er een manier is om de dingen weer in orde te maken.

    Als God ons een waarschuwingssysteem gegeven heeft, dan moet daar een reden voor zijn. Je hebt niet altijd zoveel pijn gevoeld. Het is niet Gods bedoeling dat wij vreselijke emotionele pijn lijden. God wil dat wij leven zonder die pijn. Dus waarom ervaar jij pijn? Weet je waarom jij pijn hebt?

    Jij hebt pijn, omdat in jouw leven iets verkeerd gegaan is, of niet gelopen is zoals je gedacht had of zou willen. God is daar bezorgd om en begrijpt dat. Uit de Bijbel weten we dat God heel veel van ons houdt. Dat betekent dat God heel veel van JOU houdt. Uit de Bijbel weten we ook dat God lijdt wanneer wij lijden. Hij heeft het nooit gewild, dat jij nu zo lijdt.

  • God wil jou helpen. Hij wil niet dat jij pijn lijdt. Dat houdt niet in dat Hij van de ene op de andere minuut jouw pijn zal wegnemen. Toen je jezelf afvroeg “waarom moet ik zo lijden?” stelde je een goede vraag. God heeft het antwoord op die vraag. God wil dat het jou weer beter gaat. Roep Hem aan; laat Hem weten wat jij voelt.


Pijnloze zelfmoord - De oplossing
Als jij Jezus wilt vragen om in jouw leven te komen, dan is dit een goed moment. Je bent maar één gebed verwijderd van hulp. Jezus gaf Zijn leven op het kruis zodat jij bij Zijn familie kon gaan horen. Hij houdt van jou en wil dat jij geneest van je pijn. Vraag Jezus in je leven, en vraag God om jou te laten zien wat het doel is van het lijden dat jij ervaart. Waarom niet? Roep Hem vandaag nog aan!


Leer meer!WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen

Hoe kan ik God kennen?
Waarom zou God je in de hemel moeten toelaten?


Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Alle rechten voorbehouden