Clicky

Преживели изнасилване

Преживели изнасилване

 - Истории от живота
Вие сте тук: Предизвикателства на живота >> Преживели изнасилване

Преживели изнасилване – интервюто за работа се провали
Преживелите изнасилване от цял свят споделят своите истории. Помислете над тази лична история.

Пролетното време беше във въздуха. Цветята бяха започнали да се показват от земята след дрямката през зимата. Птиците се бяха завърнали, слънцето грееше и имаше бриз, разнасящ из въздуха ароматите на сезона.

Бях тръгнала на интервю за работа за почистване домове в областта за по-висока заплата, отколкото печелех, работейки във верига за бързо хранене. Бях толкова развълнувана; мислех, че това е работата за мен. Отговорих на една малка обява в местен вестник, свързах се с автора и уговорихме дата и час за интервю.

Пристигнах на определеното място, шофирайки автомобила на родителите ми. Бях на среща с човека на паркинга на местния магазин за сладолед и той щеше да ме заведе до къщата. Той ми каза, че би било твърде трудно да се намери дома в здрач. Видях колата му и се качих. Тръгнахме веднага.

Ние говорихме за много различни неща и аз наистина не обръщах внимание къде отиваме. Задавах въпроси за естеството на работата и броя на необходимите часове. Казах на човека, че все още ходя на училище и уроците ми трябва да са на първо място, така че мога да работя само почасово. Отговорите на въпросите ми бяха кратки.

Продължавайки да шофираме, започнах да се чудя тихо, къде беше тази къща? Той спря на паркинга на местната компания за природен газ. Бях малко озадачена и се чувствах малко неловко. Попитах го какво правим там. Той не отговори и паркира автомобила.

Угаси двигателя и се обърна към мен. Зададе ми няколко въпроса със сексуален характер. Разбрах много бързо, че съм в беда. Огледах се и нямаше никого наоколо. Паркингът беше заобиколен от дървета и скрит от пътя. Опитах се да отворя вратата на колата, но тя не се отвори. Той просто ми се усмихна. Не щастлива усмивка, а зла.

Нещата, които се случиха след тази усмивка, не трябва да се случват на едно младо, наивно, срамежливо, чисто момиче, което току-що беше навършило 16. След като човека получи каквото искаше, той заобиколи колата, отвори вратата, издърпа ме навън и ме остави на асфалта, плачеща, с разкъсани дрехи.

Опитах се да се мобилизирам отново и започнах да вървя обратно до колата на родителите ми. Всичкото това шофиране, а бяхме само 1,5 мили от където започнахме. Отне ми сякаш цяла вечност, за да измина това разстояние. Бях вцепенена цялата. Бях в шок.

Стигнах до колата, качих се и шофирах до дома. Никой не си беше у дома. Бях благодарна за това. Влязох в банята и търках и търках, докато водата стана ледено студена. Не можех да се изчистя.

Никога не казах на никого. Затворих се в себе си. Продължих живота си, но само машинално. Тялото ми беше просто обвивка. Защитавах на душата си. Никога нямаше да позволя някой да се възползва от мен по този начин отново.

Бог, Библията и поезията бяха моите приятели. Когато не бях в училище, бях сама в стаята си. Молех Бог да ме излекува в най-дълбоките части на моето същество. Места, които само Той знае. Въпреки това, аз все още не можех да усетя изцелението.


Преживели изнасилване – парти с нещастен край
Започнах колеж и притъпявах болката си с алкохол. След колежа се присъединих към армията, защото имах нужда от подреденост. Имах нужда да открия коя съм. Аз бях (и все още съм) много патриотична и съм готова да умра за моята страна, ако е необходимо.

Базовото обучение беше лесно за мен. Станах най-добрият войник. Изпълнявах заповедите. Давах наряди, марширувах, когато ми нареждаха да марширувам, тичах, когато ми нареждаха да тичам. Минах основата с лекота. Последва Разширено индивидуално обучение (РИО); повече свобода, повече възможности за избор, по-малко организираност.

В близост до службата имаше военен клуб. Започнах да се мотая там и да танцувам с приятелите си от казармата. Танцувах много, защото това беше едно прекрасно освобождаване от болката, която все още ме измъчваше отвътре. Една вечер, след като клуба затвори, минах напряко през гората обратно в казармата. Това щеше да ми спести 15 минути. Имаше една група от колеги, пияни войници, която пое по същия път. Очевидно една самотна жена в гората беше твърде голямо изкушение, на което да устоят.

Никога не видях лицата им. Нападната, лежейки, потънах в един свят, който ме защити от това, което се случваше с мен. Когато си тръгнаха, чух само техния демоничен смях. Този звук остава с мен 26 години по-късно.


Преживели изнасилване – изцеление на болката
Може би в този момент мислите, че като преживяла изнасилване (2 пъти), имам всички основания да съм ядосана за това, което бях преживяла и че съм изоставила вярата си и Бог. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Бог беше винаги с мен. Все още нямам отговор защо тези неща се случиха в живота ми. Знам, че Бог използва всичко в живота за наше добро.

Макар че не бих избрала да премина през тези болезнени преживявания пак, те направиха от мен това, което съм днес. Бог постави в мен желанието да достигам жени с Неговото Слово, Неговата любов, Неговата прошка и Неговата милост.

Когато някой избере да живее за Исус Христос, той са избира по-трудния път. Ще има изпитания и ще има страдание. Ние трябва да ги очакваме. Ние имаме надежда. Знаем, че не сме сами. Ние знаем, че в края на краищата, Бог печели. Ние също печелим.

Отдавна съм простила на моите нападатели. Моля се Бог да ги срещне с някой по пътя им, който да им разкрие Неговата слава. Да приемат призива Му и да се пуснат от ръката на лукавия и да се присъединят към мен във вечността.

Намерете Надежда


Хареса ли ви информацията? Помогнете ни, като споделите с другите, използвайки бутоните за публикуване.
Следвайте ни на:
English  
Social Media
Следвайте ни на:

Споделете ни:


Възстановяване

Лечение на сексуална пристратеност
Пристрастеност към мастурбация
Преживели изнасилване
Преживели сексуална злоупотреба
Мразя живота си
Пристрастяване към порно
Помощ при злоупотреба като дете
Additional Content To Explore...

Бог съществува ли научно доказано?
Бог съществува ли според философите?
Библията истинна ли е?
Кой е Бог?
Кой е Исус?
Коя религия?
Как мога да израсна с Бог?
Популярни теми
Предизвикателства на живота
 
 
 
ТЪРСЕНЕ
 
Add Преживели изнасилване to My Google!
Add Преживели изнасилване to My Yahoo!
XML Feed: Преживели изнасилване
Предизвикателства на живота Home | За нас | Карта на сайта
Авторски права © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Всички права запазени.