Clicky

Imi urasc viata

Imi urasc viata

 - Gasind Victorie
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Imi urasc viata 2
(Citeste Imi urasc viata Partea I)

Imi urasc viata – Ajungand in punctul cel mai de jos
Acest ciclu descendent a continuat sa includa folosirea drogurilor in cantitati consistente si consumul alcoolului suficient incat sa ma doboare si sa ma faca sa lesin in fiecare noapte. Ma uram pe mine. Nu aveam pentru ce sa traiesc. Am irosit patru ani de facultate si nu am iesit de acolo cu nici un fel de cunostinte sau priceperi. Imaginea si valoarea de sine imi erau in cel mai de jos punct.

In acea perioada, un prieten a inceput sa-mi spuna ca imi omoram mii de celule ale creierului deoarece beam bauturi foarte tari. I-am zis ca nu ma intereseaza, pentru ca oricum nu sunt multe celule de omorat. Insa el a fost persuasiv, iar eu am decis ca poate e mai bine sa incetez a mai bea.

M-am mutat la sora mea si dupa aproape o luna, am ajuns in punctul cel mai de jos. Nu aveam nici o dorinta sa merg inainte si absolut nici un lucru pentru care sa mai traiesc. Nu am avut curaj sa-mi pun capat zilelor. Am esuat din nou – nu puteam nici sa ma sinucid, asa ca am asteptat ca moartea sa vina singura.


Imi Urasc Viata – Disperare
In final, sora mea m-a intrebat daca as vrea sa vorbesc cu cineva. Am fost de acord, chiar daca era vorba de un consilier crestin. Desi am crescut mergand la biserica, nu eram prea obisnuita cu crestinii. Credeam ca sunt un grup de ipocriti; insa… eram disperata. Consilierul mi-a spus ca Dumnezeu ma iubeste. Nu puteam sa cred asta. Apoi mi-a zis ca sunt pacatoasa si i-am raspuns inapoi: “Nu este nimic nou!”

Eram suprinsa ca Dumnezeu nu m-a lovit cu moartea cu ani inainte. Al treilea lucru pe care mi l-a spus era ca Dumnezeu are un plan pentru viata mea. Am fost atat de jos incat stiam ca nu aveam nici un viitor daca incercam de una singura. In acea zi i-am zis lui Dumnezeu ca daca vroia mizeria pe care o numeam viata, putea s-o aiba si sa faca ce vroia cu ea, avand intreaga putere si autoritate. Mi-am trait intreaga viata dorintd ca oamenii sa ma placa si acum doream cu incapatanare ca Dumnezeu sa ma accepte si sa faca ceva cu viata mea. Viata mea era marcata de manie si rebeliune, si din nefericire acele lucruri nu au disparut peste noapte. Insa, Dumnezeu a primit acea persoana foarte manioasa si stricata care eram, si a continuat sa-mi arate dragostea Sa.


Imi Urasc Viata – Gasirea Mult Doritei Acceptari
Viata mea a fost una egoista. De ce oamenii nu ma iubesc? Cine ma va iubi si pe mine? Ce trebuie sa fac pentru ca oamenii sa ma iubeasca? De ce nu pot gasi pace si dragoste? Cautam raspunsuri la aceste intrebari in toate locurile gresite: bautura, sex si droguri. Acele raspunsuri aproape ca m-au ucis. Insa, atunci cand Dumnezeu mi-a atins inima, am gasit raspuns la toate intrebarile mele. Cand am privit spre El, viata mi-a fost umpluta de dragoste si pace.

Desi m-am simtit o tampita si o stupida toata viata, am descoperit ca sunt destul de inteligenta. Am facut candva lucruri stupide, pot sa mai fac si acum, insa aceasta nu ma face stupida. Un alt lucru pe care Domnul m-a ajutat sa-l inteleg, este ca nu sunt perfecta; inca mai am momente cand ma indoiesc ca ma iubeste cineva si atunci sunt momente cand ma simt realmente tampita. Insa, exista si momente in care ma simt coplesita de rusine fata de trecut. Atunci ma intorc la Dumnezeu prin Cuvantul Lui si rugaciune si El este mereu acolo, gata sa-Si reverse dragostea peste mine.

Dumnezeu mi-a dat asa o bucurie si o pace in urmatorii cativa ani! Exact lucrurile pe care eu le-am cautat cu disperare! El m-a ajutat sa-L inteleg si mi-a inundat viata cu caracterul Sau, despre care eu doar am citit inainte: dragostea Lui pentru mine, dorinta Sa de a ma binecuvanta, si faptul ca El ii poate iubi cu adevarat pe altii prin mine.

Slava Lui ca m-a salvat pe mine, un copil foarte rebel, ca ma iubeste si nu m-a parasit niciodata, nici chiar atunci cand eu vroiam sa ma las de El. Dar, cel mai mult Il laud ca m-a facut libera, libera sa-L cunosc pe El, libera sa traiesc viata pe care a planificat-o El pentru mine inainte de intemeierea lumii. Ioan 8:36 spune: “Deci, daca Fiul va face slobozi, veti fi cu adevarat slobozi”. Versetul acesta a devenit o realitate pentru mine si Il laud pe Dumnezeu pentru acest lucru!

Iti urasti viata? Doresti sa fii eliberat de vinovatie, respingere si remuscari? Dumnezeu iti ofera iertare. Vrei s-o primesti?

Afla cum poti experimenta iertarea lui Dumnezeu


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Recuperare

Dependenta de Fumat
Terapia prin Hipnoza
Dependenta de Alcool
Codependenta
Ajutor pentru Abuzul din Copilarie
Dependenta de Mancare
Victime ale Violului
Anorexie si Bulimie
Depasirea Pierderii Locului de Munca
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
 
 
 
Cauta
 
Add Imi urasc viata to My Google!
Add Imi urasc viata to My Yahoo!
XML Feed: Imi urasc viata
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.