Clicky

Invingerea Depresiei

Invingerea Depresiei

 - Intelegerea Optiunilor
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Invingerea Depresiei

Invingerea Depresiei – Povestea mea personala
Invingerea depresiei a fost grea. Am dezvoltat depresia dupa o rana care m-a lasat cu durere cronica si schimbari ale vietii. M-am luptat s-o inving. Cand am inceput sa am ganduri de suicid, am realizat ca depresia este in afara controlului meu. Negarea nu a fost cea mai buna optiune.


Invingerea Depresiei – Optiunile medicale
Invingerea depresiei este posibila si pentru aceasta sunt multe optiuni. Depresia poate fi cauzata uneori de un dezechilibru chimic sau de medicamente care de multe ori sunt folosite pentru a corecta acest dezechilibru.

Un doctor iti poate prescrie medicamentele potrivite sau te poate trimite la un doctor mai bun. Sunt cateva antidepresentate disponibile si uneori sunt propuse mai multe, nu doar un singur medicament. Medicul tau iti poate spune ce medicament sa iei pe baza a cativa factori:

  • Cum ti-a afectat depresia tiparele de activitate?
  • Au fost afectate tiparele de mancare?
  • S-au chimbat tiparele tale de dormit de cand a inceput depresia?
  • S-au schimbat tiparele tale de interes?


Invingand Depresia – Optiunile de terapie
Exista de asemenea optiuni de terapie in invingerea depresiei, cum ar fi discutia cu un consiler specializat care iti poate vorbi despre problemele tale, te poate invata cum sa le invingi si sa-ti asiguri sisteme de sprijin.

Eu am mers la un terapeut crestin. Pentru o vreme, lucrul acesta a fost o provocare pentru mine. El mi-a zis sa caut raspuns in credinta mea, si eu am vrut sa tip. M-am uitat la credinta mea, dar nu am gasit nici un raspuns. Sau mai degraba, am gasit raspuns, dar am vrut unul diferit.

Am putut discuta despre circumstantele depresiei si am invatat cum sa fac fata diferitelor stari. Sentimentele mele de depresie au inceput sa scada si am inceput sa inving provocarile din viata mea. Am inceput sa gasesc putere in credinta mea.


Invingerea Depresiei – Gasirea valorii de sine adevarate
Am gasit metode importante de invingere a depresiei, cand am descoperit adevarata mea valoare de sine. Inainte mi-am bazat valoarea de sine pe aprobarile prietenilor mei sau pe capacitatea de a ma descurca la serviciul meu. Cand nu mi-am mai putut indeplini responsabilitatile la serviciu din cauza ranii, m-am simtit lipsit de valoare.

Dupa un timp, am inceput sa realizez ca adevarata valoare de sine nu vine de la mine. Ea vine de la Dumnezeu – Creatorul meu. Dumnezeu ma iubeste. Prin dragostea aceasta nemaipomenita, am gasit din nou valoare si semnificatie in viata. El este semnificatia mea! 1 Tesaloniceni 2:12 spune “Sa va purtati intr-un chip vrednic de Dumnezeu, care va cheama la Imparatia si slava Sa”.

Descopera Dragostea lui Dumnezeu!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Provocarile vietii

Sentimentul de Singuratate
Vindecarea unei Inimi Frante
Invingerea Depresiei
Valoare de Sine
Tulburarea Obsesiv-Compulsiva
Procesul de Suparare
Statisticile Avortului Spontan
Sensul Tragediei
Teama de Despartire
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Invingerea Depresiei to My Google!
Add Invingerea Depresiei to My Yahoo!
XML Feed: Invingerea Depresiei
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.