Clicky

Sindromul Post-Avort

Sindromul Post-Avort

 
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Sindromul Post-Avort

Sindromul Post-Avort – Simptomele
Simptomele sindromului Post-Avort pot aparea imediat, sau cativa ani mai tarziu. In timp ce comunitatea medicala dezbate validitatea acestuia, ca si fost sustinator al pozitiei Pro-choice, va pot asigura ca este real. Dupa ce trec lacrimile initiale de disperare ca urmare a pierderii emotionale si durerii fizice, decizia de a pune capat vietii te obsedeaza. Era baietel? Era fetita? Cati ani ar fi avut astazi? Doar daca ...

Intrebare dupa intrebare si amintire dupa amintire te duc tot mai adanc in disperare.


Sindromul Post-Avort – Vinovatia si Depresia
Victimele sindromului Post-Avort de multe ori neaga ca au facut avort datorita vinovatiei si depresiei asociate cu acesta. Lucrul acesta dovedeste ca sindromul este foarte dificil, cunoscut de asemenea si ca Sindromul de Stres Posttraumatic.

Simptomele variaza de la depresie slaba pana la ganduri suicidale, si pot avea legatura si cu alte comportamente emotionale, cum sunt: Tulburarile de Alimentatie, Abuzul de Alcool sau Droguri si Autopedepsirea. Milioane de femei au facut avort doar pentru a descoperi o dilema emotionala care nu dispare. Sindromul Post-Avort poate afecta atat barbati, cat si femei. Este adevarat – barbatii, la fel, pot experimenta simptomele acestuia multi ani dupa avort.


Sindromul Post-Avort – Darul iertarii
Simptomele Sindromului Post-Avort pot aparea si disparea pana sa intelegi miezul problemei. Ai luat decizia de a face ori de a permite avortul (si ai nevoie sa te impaci cu decizia ta). Daca faci cuiva un lucru pentru care iti pare rau, iti ceri iertare, dar o faci doar dupa ce accepti ca i-ai facut rau. Acesta este primul pas in uitarea trecutului! Odata ce ai recunoscut ca iti pare rau pentru decizia de a avorta copilul tau, ai nevoie sa te ierti. Cum poate fi iertat cineva care a ucis un copil? Actul acesta de iertare cere o dragoste mai mare decat cea pe care tu sau eu o putem avea. Deci, care este raspunsul? Exista un Dumnezeu care te iubeste si te-a cunoscut cand erai inca in pantecele mamei tale. El te-a creat sa ai o relatie cu El. El L-a trimis pe Fiul Sau sa moara pentru iertarea pacatelor tale si doar El are dragostea necesara pentru a vindeca durerea ta. Odata ce ai recunoscut in fata Creatorului si fata de tine insuti, ca iti pare rau pentru decizia de a avorta, roaga-L sa te ierte.


Sindromul Post-Avort – Recuperare pe termen lung si speranta
Sindromul Post-Avort poate necesita recuperare pe termen lung. Gandurile te pot napadi din nou si te poti indoi de iertarea lui Dumnezeu; totusi, fii sigur ca Dumnezeu Se tine de Cuvant. Fa-ti timp sa-L cunosti pe Dumnezeu si pe Fiul Sau, Isus. Biblia spune: “Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire” (1 Ioan 1:9). In alta parte, Biblia spune: “Cat este de departe rasaritul de apus, atat de mult departeaza El faradelegile noastre de la noi” (Psalmul 103:12). Sunt convins ca cel mai greu este sa ne iertam pe noi insine. Insa, faptul ca stim ca Creatorul universului ne iarta atunci cand Il rugam, ne ajute sa intelegem ca trebuie sa ne iertam si noi. Desi din cand in cand te vei simti trist de pierderea copilului tau, poti fi sigur ca il vei vedea din nou!

Descopera Acum Speranta si Iertare!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Provocarile vietii

Procesul de Suparare
Calmant Pentru Stres
Depasirea Avortului Spontan
Stapanirea Geloziei
Biruieste Frica
Sentimentul de Singuratate
Sensul Tragediei
Vinovatia
Boala Maniaco-Depresiva
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Sindromul Post-Avort to My Google!
Add Sindromul Post-Avort to My Yahoo!
XML Feed: Sindromul Post-Avort
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.