Clicky

Мразя живота си

Мразя живота си

 - Да намериш победа
Вие сте тук: Предизвикателства на живота >> Мразя живота си 2
(Прочетете Мразя живота си Част 1 Първо)

Мразя живота си – да достигнеш дъното
Този цикъл на пропадане продължи да включва доста тежка употреба на наркотици и консумиране на достатъчно алкохол, за да се докарвам до безсъзнание всяка нощ. Мразех се. Нямаше за какво да живея. Бях пропиляла над 4 години от колежа и накрая нямах никакви умения. Бях на дъното на личната си стойност.

По това време един приятел ми каза, че убивам хиляди мозъчни клетки, пиейки чист бърбън. Казах му, че не ме интересува, нямаше много какво да се убие. Но той започна да се промъква през мъглата, в която бях и реших, че може би е по-добре се измъкна.

Преместих се със сестра ми и след около месец стигнах дъното. Нямах никакво желание да продължа и абсолютно нищо, за което да живея. Бях твърде страхлива, за да се самоубия. Отново се провалих – та аз дори не можех да се самоубия и така плаках с дни.


Мразя живота си – отчаянието
Накрая моята сестра ме попита дали бих искала да говоря с някой и аз се съгласих, въпреки че това беше християнски съветник. Не съм имал голяма полза от християните, въпреки че бях израснала, ходейки на църква. Мислех, че те са банда лицемери, но бях отчаяна. Тя ми каза, че Бог ме обича. Нямаше начин да повярвам това. Тя тогава ми каза, че съм грешна и аз изстрелях обратно „Това не е нищо ново!”

Бях изненадана, че Бог не ме уби преди години. Третото нещо, което тя ми каза беше, че Бог има план за моя живот. Бях толкова затънала, че знаех, че нямам бъдеще, ако се опитам да се справя сама. Този ден казах на Бог, че ако Той иска тази бъркотия, която наричам живот, може да го има и да прави с него каквото иска. Слава на Него! Бях живяла целия си живот, желаейки хората да ме харесват и аз упорито исках Бог да ме приеме и да направи нещо с живота ми. Моят живот беше белязан от гняв и бунт и за съжаление тези неща не изчезват за една нощ. Но Бог взе този много ядосан, объркан човек и просто продължаваше да ми показва Неговата любов.


Мразя живота си – да намериш така нужното приемане
Целият ми живот беше само за мен. Защо хората не ме обичат? Кой ще ме обича? Какво трябва да направя, за да накарам хората да ме обичат? Защо не мога да намеря мир и любов? Търсех отговорите на всички тези въпроси във всички погрешни места: алкохол, секс и наркотици. Тези отговори почти ме убиха. Но когато Бог докосна сърцето ми, намерих отговорите на всичките си въпроси. Той донесе мир и любов в живота ми, когато погледнах към Него.

Тъй като през целия си живот се мислех за тъпа и глупава, разбрах, че съм доста интелигентна. Може да правя глупости сега и тогава, но това не ме направи глупава. Това е друго нещо, което Господ ми показа. Аз не съм съвършена, все още има моменти, когато се чудя дали някой ме обича и има моменти, когато се чувствам наистина тъпо. Има и моменти, когато ме обзема срам от миналото, но когато се обърна към Господ чрез Неговото Слово и молитва, Той винаги е там, готов да излее любовта Си върху мен.

Бог ми е дал такава радост и мир в последните няколко години, нещо, за което бях изгубила надежда. Той отвори живота ми към аспекти от Себе си, за които само бях чела преди: Неговата любов към мен, желанието Му да ме благослови, както и факта, че Той може истински да обича другите чрез мен.

Слава на Неговото име за това, че ме взе, едно много непокорно дете, че ме обича и никога не се отказва от мен, дори когато аз исках да се откажа от Него. Но най-вече Го хваля за това, че Той ме освободи, свободна да го познавам, свободна да живея живота, който Той е планирал за мен преди света да е бил създаден. Йоан 8:36 казва: „Ако Синът ви освободи, ще бъдете наистина свободни.” Този стих се превърна в реалност за мен и аз хваля Неговото име!

Желаете ли да имате свобода от вина, отхвърляне и угризения? Бог ви предлага прошка. Ще я приемете ли?

Открийте как можете да преживеете Божието прощение


Хареса ли ви информацията? Помогнете ни, като споделите с другите, използвайки бутоните за публикуване.
Следвайте ни на:
English  
Social Media
Следвайте ни на:

Споделете ни:


Възстановяване

Мразя живота си
Работохолик
Наркомания
Козависимост
Преживели сексуална злоупотреба
Възстановяване от съзависимост
Помощ при злоупотреба като дете
Пристрастяване към храна
Алкохолна зависимост
Additional Content To Explore...

Бог съществува ли научно доказано?
Бог съществува ли според философите?
Библията истинна ли е?
Кой е Бог?
Кой е Исус?
Коя религия?
Как мога да израсна с Бог?
Популярни теми
Предизвикателства на живота
 
 
 
ТЪРСЕНЕ
 
Add Мразя живота си to My Google!
Add Мразя живота си to My Yahoo!
XML Feed: Мразя живота си
Предизвикателства на живота Home | За нас | Карта на сайта
Авторски права © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Всички права запазени.