Clicky

Мразя живота си

Мразя живота си

 - Лична история
Вие сте тук: Предизвикателства на живота >> Мразя живота си

Мразя живота си – чувство на отхвърляне
Събудих се отново на пода в банята. Всичките ми приятели трябваше да си тръгнат, защото не можеха да влязат и бях сама отново. „Мразя живота си”, си мислех. От дълго време. Още когато си спомням, че всичко, което исках, беше да бъда обичана и приета. Вместо това бях осмивана и унижавана заради външността си и така наречената „липса на акъл.” Пораствайки, аз нямах никаква индивидуалност, нищо, което би накарало който и да е да иска да прекара време с мен.


Мразя живота си – копнеж за любов и приемане
Как стигнах до тук? Дори когато бях малка, аз не се вписвах никъде. Не бях красива, бях твърде висока и в един момент малко зад всичките ми съученици в ново училище. Това ново училище беше мястото, където за първи път преживях отхвърляне, което ме беляза за цял живот. Когато трябваше да отида в друго училище през следващата година, просто знаех, че никой няма да ме хареса, затова реагирах предварително. Аз ги отхвърлих преди те да могат да ме отхвърлят. Просто исках да изчезна от лицето на земята, но живота продължаваше и аз бях много неохотен участник.

Прогимназията дойде и аз исках да отида в новото си училище незабелязана. Но тази година прекарах прекалено много време в басейна и завърших със зелена коса. Сигурна съм, че можете да си представите какво е най-високия човек в класа, просто да му се случи да има зелена коса. Това беше още една причина да пропълзя в дупка и да се скрия. Точно това исках да направя през останалата част от прогимназията и гимназията – да се скрия.

През цялото това време сърцето ми плачеше за обич и приемане, но нямаше начин да повярвам, че някога ще бъда. Никой друг не изглеждаше да го е грижа дори дали съм жива, освен семейството ми и понякога дори се чудех и за тях.


Мразя живота си – грешки в колежа
След гимназията родителите ми казаха, че ще отида в колеж. По това време бях супер демотивирана и определено не исках да отида в колеж. Нямах друг избор, освен да отида, но за първи път в живота си поставих цел. Щях да бъда приета и популярна. Не знаех как ще постигна тази цел, но кой го беше грижа? Както се оказа, станах добре известна, но не непременно популярна.

Докато растях, моите родители имаха малки партита събота вечер и ходеха на църква в неделя. Не можех да приема това и израснах мразейки пиенето и всеки, който пие. Е, всичко това се промени в колежа. През есента на първата ми година, един популярен младеж покани един приятел и мен да отидем в бар с него и някои други приятели. Аз не исках да отида, но реших, че това е начин за запознаване с хора. Моят план беше да пия кола, а те каквото искат, но техния план беше да напият тази малка и наивна първокурсничка. Те успяха и аз загубих, буквално. Иска ми се да кажа, че бях в контрол, но от тази нощ, алкохола надделя. Аз бях пристрастена! За първи път в живота си можех да говоря с момчетата и да чувствам, че мога да бъда част от групата. Нямах търпение до следващото парти да се напия и да се забавлявам.

По-късно тази есен излязох с добре изглеждащ младеж, който беше няколко години по-голям от мен. Бях много поласкана, че той ме покани да излезем, но нямаше да бъда ако знаех какво беше планирал. Тази нощ той прави секс с мен и станах неговото малко специално нещо за игра, ако приятелката му не беше свободна. Скоро открих, че единственият начин да съм поканена навсякъде беше да давам на мъжа това, което той искаше. Аз накрая мразех мъжете и себе си. По времето, когато завърших колеж, аз се гордеех със себе си за това, че бях най-голямата уличница на колежа. Това е нещо, за което да се гордееш, нали?

Прочетете Мразя живота си Страница 2


Хареса ли ви информацията? Помогнете ни, като споделите с другите, използвайки бутоните за публикуване.
Следвайте ни на:
English  
Social Media
Следвайте ни на:

Споделете ни:


Възстановяване

Мразя живота си
Възстановяване от съзависимост
Наркомания
Анорексия и Булимия
Пристрастяване към храна
Алкохолна зависимост
Справяне със загуба на работа
Как да извърша самоубийство
Пристрастяване към пушенето
Additional Content To Explore...

Бог съществува ли научно доказано?
Бог съществува ли според философите?
Библията истинна ли е?
Кой е Бог?
Кой е Исус?
Коя религия?
Как мога да израсна с Бог?
Популярни теми
Предизвикателства на живота
 
 
 
ТЪРСЕНЕ
 
Add Мразя живота си to My Google!
Add Мразя живота си to My Yahoo!
XML Feed: Мразя живота си
Предизвикателства на живота Home | За нас | Карта на сайта
Авторски права © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Всички права запазени.