Clicky

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie

 
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Ajutor pentru Abuzul din Copilarie 2
(Citeste Ajutor pentru Abuzul din Copilarie Partea I)

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie – Povestea vietii mele
In copilarie am fost sacul de box al fratelui meu. Toata frusturarea pe care el o acumula pentru ca nu-bra avea pe parinti aproape, o varsa asupra mea. Am crescut foarte maniosi si violenti unul cu celalalt, iar pentru ca eu eram mai mica, o incasam mai mult. Intr-o zi, fratele meu m-a batut si am pierdut autobuzul. A trebuit sa sun o vecina si sa o rog sa-mi dea o bicicleta ca sa ajung la scoala. Cand am ajuns, m-am dus direct la director cu ochiul umflat si o rana uriasa la umar! I-am spus ce s-a intamplat si el a chemat-o imediat pe mama spunandu-i: “Lucrul acesta este o problema de familie si d-voastra trebuie s-o rezolvati”. Mama mi-a promis ca nu se va mai intampla, insa bineinteles ca s-a repetat. Ca raspuns, mi-am strans toate lucrurile in doi saculeti, m-am urcat pe bicicleta si am plecat.

Cel mai mare oras din apropiere era la 45 de km - o distanta lunga de parcurs pe drumurile pe bicicleta pe drumuri pietruite! Cand am ajuns la cel mai apropiat drum pavat, am hotarat sa las bicicleta in sant si sa merg cu autostopul pana in oras. In final, m-a luat o familie si atunci am fumat pentru prima data marijuana.

Cand m-a ridicat politia, eram la arpoximativ 100 de km departare de casa. Am inventat o poveste pentru politisti - ca m-am lovit la cap si nu mai stiam unde sunt. Bineinteles, ei nu m-au crezut si m-au dus in inspectoratul de politie unde ma astepta tatal meu. Am incercat sa-bra spun unui ofiter ce s-a intamplat acasa si de ce nu vroiam sa ma intorc, insa cu toate acestea el m-a trimis acasa. Tata m-a apucat de gat sus pe scari si mi-a zis, “Sa nu mai faci vreodata asa ceva!” Mama mi-a promis din nou ca nimeni nu ma va mai lovi sau rani. S-a dovedit a fi o alta promisiune incalcata.

Intr-o noapte eu si mama ne-am cercat si ea m-a lovit puternic in fata. Atunci, am avut o discutie deschisa cu Dumnezeu si I-am zis: “Nu te vreau acum. Am lucruri pe care le voi cauta de una singura”. Ma simteam atat de dezamagita de parintii mei si de societate, incat m-am inchis in mine si am pornit pe calea autodistrugerii.

Anii care au urmat i-am umplut cu droguri, alcool si abuz de catre barbatii din viata mea. Nu eram doar abuzata de altii, ci ma abuzam pe mine. Lucrul acesta a continuat pana la facultate cand “s-a umplut paharul”! Viata mea era plina de dezamagire, pierdere, abuz si esec. Atunci am strigat la Dumnezeu dupa ajutor. El mi-a dat ceva dupa care tanjeam in toti acei ani! Auzisem despre Isus Cristos, insa in realitate, niciodata nu L-am cunoscut personal. Am ajuns sa inteleg ca pacatul m-a despartit de Dumnezeu si ca Isus Cristos era singura solutie la dilema mea. El a devenit Mantuitorul si Domnul meu in ziua acea! El a devenit securitatea si protectia mea!

Te confrunti cu regrete si rani datorita abuzului din copilarie? Nu esti destinat esecului datorita circumstantelor din viata ta de ieri, astazi sau maine. Esti inclus in planul grandios al lui Dumnezeu de har, indurare, iertare si dragoste. El este suficient de maret ca sa-ti poarte de grija in toate problemele si sa-ti vindece ranile si cicatricele. El este cu tine in fiecare batalie emotionala cu care te confrunti, si te va calauzi spre o mai buna intelegere a ceea ce este El si a modului in care te poate salva. El este Calea, Adevarul si Viata in fiecare situatie din viata ta.

God cares about you and He is intimately aware of what you are going through. He wants to

Dumnezeu Se ingrijeste de tine si cunoaste indeaproape toate lucrurile prin care treci. El vrea sa te ajute sa-bra ierti pe cei care te-au abuzat. Cel mai greu lucru pentru mine a fost sa iau o decizie la nivel fizic, mintal si emotional de a-bra ierta pe oamenii care mi-au cauzat aceste chinuri. Iertarea a jucat un rol vital in procesul meu de vindecare. Trebuia sa ma iert pe mine. Abuzul nu era greseala mea si nu eu l-am cauzat. Vindecarea deplina a venit cand i-am iertat pe ceilalti.

Scoate factorul “eu” din viata ta si fa-l factorul lui Dumnezeu! Priveste schimbarile care vor urma!

Descopera Dragostea lui Dumnezeu!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Recuperare

Dependenta de Alcool
Terapia prin Hipnoza
Imi urasc viata
Depasirea Pierderii Locului de Munca
Cum sa Te Sinucizi
Victime ale Violului
Anorexie si Bulimie
Ajutor pentru Abuzul din Copilarie
Codependenta
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
 
 
 
Cauta
 
Add Ajutor pentru Abuzul din Copilarie to My Google!
Add Ajutor pentru Abuzul din Copilarie to My Yahoo!
XML Feed: Ajutor pentru Abuzul din Copilarie
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.