Clicky

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie

 
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Ajutor pentru Abuzul din Copilarie

Ajutor pentru Abuzul din Copilarie – Ganduri, Sentimente si Credinta
Daca vrei sa gasesti ajutor pentru abuzul suferit in copilarie, este foarte important ceea ce gandesti, simti si crezi. Daca esti un adult care a fost abuzat ca si copil, poate inca te lupti cu aceste lucruri. In mod contrar cu ceea ce societatea sau oricine altcineva ti-a spus, gandirea, sentimentele si credinta sunt esenta fiintei noastre si vitale pentru sanatatea noastra mintala. Vrem sa te ajutam sa te uiti la gandurile, sentimentele si credintele care te tulbura si sa descoperi ceea ce sta la baza lor.

Abuzurile sexuale din copilarie si alte forme de abuz, au ramificatii si consecinte durabile. Poate te intrebi: “De ce eu?” “Cum a permis Dumnezeu acest lucru?” “Ce am facut?” Probabil te gandesti: “nu corespund sau nu ma potrivesc” sau “Oricat de reale ar parea lucrurile, sunt ele cu siguranta cu adevarat reale?"

Ca si victima a abuzului din copilarie, poate ai trait sentimente de manie, vinovatie, rusine, neiertare si poate nu te simti curat in interior. Sau poate simti ca lucrul acesta este o povara cu care trebuie sa supravietuiesti de la o zi la alta. Poate iti pui la incercare sistemul de credinte: De ce cred? In ce cred eu? Toate aceste lucruri te pot incurca foarte mult in timp ce incerci sa-ti sortezi conceptiile despre Dumnezeu, despre ceilalti si despre tine!


Ajutor pentru Abuzul din Copilarie – Transformarea
Ajutorul pentru abuzul din copilarie este disponibil. Vrei sa experimentezi aceasta transformare? Ceea ce ti s-a intamplat ca si copil a fost in intregime nenatural, insa exista un mod supranatural de a rezolva aceasta - sa fii vindecat, sa fii tranformat din interior spre exterior. Incercand sa faci fata vietii, gandurilor, sentimentelor si credintelor tale este un lucru complicat. Nu este un remediu rapid. Gandurile inca mai sunt acolo, sentimentele mai sunt prezente si credinta este dificila. Dumnezeu iti este alaturi si este interesat de tine. El doreste sa te vindece si sa-ti dea eliberare. Ajutorul este dinsponibil pentru victimele abuzului din copilarie. Exista speranta! Ia seama la urmatorul acrostih scris de cineva abuzat in copilarie:

Am trecut de la:
A – Apartenenta: Ma simt izolat. Nimanui nu-i pasa de mine!
B – Batjocura: Ma simt batjocorit, vinovat si mi-e rusine pentru toate;
U – Umilinta: Nu exista dragoste si onoare. Sunt umilit.
Z – Zdrobit: Sunt zdrobit de o manie si furie continua.
A – Amagit: Nu este nici o cale de iesire. Traiesc doar de azi pe maine.
T – Trist: Sunt trist ca niciodata nu sunt inteles.

La:
A – Apartenenta: Acum apartin familiei lui Dumnezeu. Sunt iubit!
B – Batjocura: Batjocura, rusinea si vinovatia au disparut. Sunt iertat in Isus Cristos. El a luat batjocura si rusinea mea asupra Sa.
U – Uimit: Isus a murit ca sa putem fi nascuti din nou in El. Nu mai sunt umilit, ci uimit de harul lui Dumnezeu.
Z – Ziditor: Nu mai sunt zdruncinat de manie. Acum mania mea este ziditoare. Acum imi exprim clar atitudinea fata de altii si fata de mine.
A – Ademenit: Sunt protejat de Dumnezeu si calea Sa.
T – Transformat – Sunt transformat, acceptat in intregime si ingrijit.


Ajutor pentru Abuzul din Copilarie – Ajutor pentru Tine
Este important sa intelegi ca inima (fiinta noastra intreaga) este o creatie divina si este formata din ganduri, sentimente si credinte. Proverbe 27:19 spune: “Cum raspunde in apa fata la fata, asa raspunde inima omului inimii omului.” Atunci cand un copil este abuzat, indiferent daca sexual sau in alt fel, lucrul acesta loveste exact in miezul fiintei lui, inima! Biblia ne spune ca din inima ies gandurile noastre. Marcu 7:20-21 spune: “... Ce iese din om, aceea spurca pe om. Caci dinlauntru, din inima oamenilor, ies gandurile rele, preacurviile...” Prin urmare, inima este este ultima afectata de abuz si are nevoie de vindecare. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu si Duhul Sau Cel Sfant care lucreaza in noi poate fi realizata vindecarea autentica. Filipeni 2:13 spune: “Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi, si va da, dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea.”

Daca ai experimentat un abuz in copilarie, nu esti singur. Recuperarea in urma abuzului este posibila. Isus spune: “Vino, Eu te voi ajuta in umblarea ta. Exista speranta si vindecare pentru inima ranita.”

Citeste Ajutor pentru Abuzul din Copilarie Pagina 2 Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Recuperare

Anorexie si Bulimie
Terapia prin Hipnoza
Dependenta de Alcool
De ce eu, Doamne?
Workaholic
Vindecarea de Codependenta
Ajutor pentru Abuzul din Copilarie
Imi urasc viata
Dependenta de Droguri
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
 
 
 
Cauta
 
Add Ajutor pentru Abuzul din Copilarie to My Google!
Add Ajutor pentru Abuzul din Copilarie to My Yahoo!
XML Feed: Ajutor pentru Abuzul din Copilarie
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.