Clicky

Biruieste Frica

Biruieste Frica

 - De la Frica la Credinta
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Biruieste Frica

Biruieste Frica – Procesul meu
Nici unul din toate studiile mele de psihologie nu m-a ajutat sa biruiesc frica. Studiile mele nu mi-au dat nimic ce sa pot folosi pentru a examina ce era cu adevat rational vis-a-vis de ce era irational – ce era adevarat vis-a-vis de ce era o minciuna. Din moment ce convingerile mele timpurii erau bazate si inradacinate in doctrinele religioase, am cautat raspuns in Biblie. Am luat decizia de a considera orice credinta falsa sau stricata pana nu ii gaseam confirmare in Cuvantul lui Dumnezeu.

In primul rand, m-am smerit si am decis ca pentru a invinge frica, am nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. 1 Petru 5:6 spune: “Smeriti-va dar sub mana tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El sa va inalte”.

In al doilea rand, am luat decizia de a arunca o data pentru totdeauna toate ingrijorarile mele, toate grijile mele, toate preocuparile mele asupra Lui, si de a ma increde in El in invatarea a ceea ce aveam nevoie sa stiu pentru a schimba frica in credinta. 1 Petru 5:7 spune: “Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El Insusi ingrijeste de voi”.

In al treilea rand, am inceput sa biruiesc frica atunci cand m-am impotrivit diavolului, declarandu-l mincios, in timp ce alegeam sa-L cred pe Dumnezeu, acceptand ca adevar tot ce a spus El. 1 Petru 5:8-9 spune: “Fiti treji si vegheati! Pentru ca protivnicul vostru, diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste, si cauta pe cine sa inghita. Impotriviti-va lui tari in credinta, stiind ca si fratii vostri in lume trec prin aceleasi suferinte ca voi”.

Cand m-am impotrivit eu, Dumnezeu s-a impotrivit impreuna cu mine. Cand m-am bazat pe Cuvantul lui Dumnezeu, am devenit ferm si neclintit prin Isus Cristos. De-a lungul anilor, am continuat sa fiu stabil, bine ancorat si puternic. Am hotarat sa-L urmez pe El, sa devin tot ce a creat si a intentionat sa fiu.

Te incurajez sa cauti adevarul lui Dumnezeu, sa verifici orice gand bazat pe frica, pentru a descoperi ce este adevarat si ce este minciuna. Tot ce ai nevoie pentru a invinge frica iti este la dispozitie prin Isus Cristos si poate fi gasit de cei care-L cauta, de cei care invata sa adopte caracterul Lui si asculta Cuvantul Sau.

Citeste Biruieste Frica Pagina 2 Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Provocarile vietii

Valoare de Sine
Semnele Depresiei
Sindromul Post-Avort
Tehnica de Control a Maniei
Confruntare cu Moartea
Sensul Tragediei
Tulburarea de Personalitate Borderline
Invingerea Depresiei
Atacuri de Panica
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Biruieste Frica to My Google!
Add Biruieste Frica to My Yahoo!
XML Feed: Biruieste Frica
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.