Clicky

Calmant Pentru Stres

Calmant Pentru Stres

 - Refacere
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Calmant Pentru Stres

Calmant Pentru Stres – Un lucru grav
Calmant pentru stres? Este un lucru grav si totusi a devenit o gluma pentru mii de femei, barbati si copii care traiesc in lumea de astazi si experimenteaza ritmul nebunesc al serviciului si al distractiei. Stresul poate lua multe forme. Experientele negative ale vietii nu neaparat provoaca intotdeauna stres. A fi prea ocupat, in ciuda participarii la o multime de activitati distractive, poate duce la cresterea excesiva a adrenalinei in corp, care ne poate lasa epuizati si goliti emotional. Ca un sofer care intra de pe un drum laturalnic pe un drum cu multe benzi, in timpul orei de varf, asa ne gasim luptand sa ne integram, sa intram in viteza si sa mergem cu fluxul familiilor grabite din ziua de astazi.


Calmant Pentru Stres – Oare exista acesta?
Cultura post-moderna de astazi ii ademeneste pe membrii din familie sa se indeparteze unul de celalalt, in timp ce il incurajeaza pe fiecare in parte sa urmareasca cautarea propriei auto-impliniri. Familiile deja fragmentate isi fac concediul in capitalele de distractie ale lumii si se intorc acasa mai obositi, si istoviti de efortul de a vedea si a face toate. Oamenii muncesc din greu mai mult ca niciodata, pentru a-si permite concediile scumpe la care se face reclama: “ceva pentru fiecare”. In spatele acestor lucruri, de multe ori se gaseste o tanjire intensa de a se intoarce la vremea cand viata a fost mai simpla si mai relaxanta.

Familiile tipic post-moderne rareori mananca impreuna. Mama si tata lucreaza amandoi departe de casa. Lectiile de balet, activitatile de club si sporturile de la scoala umplu orarul de dupa orele de curs ale multor copii. Cand toti se intorc acasa, mananca, iau un dus, este deja timpul de culcare. Mama si tata istoviti se trantesc in pat sa se odihneasca, astfel incat a doua zi si sa se poata apuca din nou de toate.

Se intreaba: “Oare exista calmant pentru stres?” Sfarsiturile de saptamana care obisnuiesc sa fie un timp de odihna si de timp petrecut cu familia, acum sunt ingramadite cu si mai multe activitati si treburi. “Fast food”-ul este mancat pe nerasuflate si sunt sacrificate nevoile nutritionale, in timp ce parintii repeziti zboara prin usa sambata dimineata sa-si adune baieteii si fetitele, din parcuri, centre de gimnastica si patinoare de hochei. Apoi trebuie facute cumparaturile saptamanale de alimente, iar o multime de alte lucruri trebuie terminate. “Casa” nu mai este apreciata ca un loc de relegare si improspatare. Dimpotriva, ea a devenit o cazarma inghesuita in care trebuie sa traim inainte de a intra in lumea muncii si a distractiei. Cand vine duminica, tentatia de a mai dormi este atat de mare pentru multe familii, incat nu poate fi ignorata. Astfel, inchinarea familiei devine singurul eveniment care nu a fost indeplinit in acea saptamana.


Calmant Pentru Stres – Cum il putem obtine?
Cum poate functiona familia de astazi intr-o lume in care sunt atatea lucruri de facut si atat de putin timp pentru a le realiza? Unde este calmantul pentru stres? Consilierii si ceilalti implicati in ajutorul de specialitate, realizeaza ca sunt doua caracteristici importante ale familiei care determina modul in care va face fata stresului si anxietatilor de fiecare zi. O familie sanatoasa ramane unita si impartaseste atat daruirea, cat si primirea dragostei intre membrii familiei. Calmantul pentru stres se obtine atunci cand o familie decide ferm de a-si pune timp deoparte pentru a fi pur si simplu o familie, pentru a petrece timp impreuna. Concediile incarcate cu toate distractiile care pot fi oferite de industria distractiva de astazi, nu pot inlocui o iesire la iarba verde sau o zi petrecuta impreuna la plaja.

Reimprospatarea este un alt ingredient necesar pentru calmarea stresului. Creatorul universului a recunoscut ca creatia Lui avea nevoie de a se odihni de treburile vietii si pentru acest motiv a facut o zi special pentru odihna spirituala, cat si fizica. De asemenea, Dumnezeu a stiut ca fiintele umane nu ar putea face fata tuturor presiunilor si stresului vietii prin puterile proprii. Acesta este motivul pentru care Cuvantul lui Dumnezeu ne vorbeste in 1 Petru 5:7 sa aruncam asupra Lui toate ingrijorarile noastre, fiindca El Se ingrijeste cu adevarat de noi si vrea ce este mai bine pentru noi. Rugaciunea este poate cea mai buna sursa a calmantului pentru stres pe care o poti avea vreodata. Data viitoare cand te vei simti realmente coplesit de viata si vei avea nevoie de calmare, incearca aceste trei lucruri:

  • Regrupati-va ca si familie si petreceti impreuna o zi. Luati-va un timp departe de toate preocuparile si indatoririle, ca sa va uniti si sa experimentati sentimentul de apartenenta care vine din daruirea si primirea dragostei in interiorul familiei.
  • Faceti din reimprospatarea o prioritate. Puneti-va deoparte o zi pe saptamana pentru inchinare si odihna. Mergeti cu toata familia la biserica.
  • Rugati-va. Vorbiti cu Dumnezeu despre stresul din viata voastra si nu uitati sa aruncati ingrijorarile voastre asupra Celui care Se ingrijeste cu adevarat de voi.

Invata Sa Faci Fata!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Provocarile vietii

Sensul Tragediei
Atacuri de Panica
Invingerea Depresiei
Semnele Depresiei
Depasirea Anxietatii
Tulburarea de Personalitate Borderline
Tehnica de Control a Maniei
Biruieste Frica
Confruntare cu Moartea
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Calmant Pentru Stres to My Google!
Add Calmant Pentru Stres to My Yahoo!
XML Feed: Calmant Pentru Stres
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.