Clicky

Calmarea Durerii Cronice

Calmarea Durerii Cronice

 - Reevaluarea Scopului
Esti aici: Provocari ale Vietii >> Calmarea Durerii Cronice

Calmarea Durerii Cronice – Intelegerea conditiei
Calmarea durerii cronice incepe de multe ori cu sarcina dificila a acceptarii. Multi oameni care sufera de durere cronica niciodata nu se recupereaza si trebuie sa gaseasca o modalitate de a trai cu ea. Asa s-a intamplat cu mine cand am fost diagnosticata cu o boala de natura cronica.


Calmarea Durerii Cronice – Strategii de viata
Acestea sunt strategiile pe care le-am descoperit pentru calmarea durerii cronice:

    Cauta un medic specialist in tratarea starii tale specifice si lucreaza cu el pentru a gasi un plan de tratament care sa functioneze in cazul tau. Medicul meu este anestezist si director medical intr-o clinica. El a lucrat peste 20 de ani cu pacienti care aveau aceeasi conditie ca mine, sindromul distrofiei simpatice reflexe. Dupa multe incercari si esuari, am reusit sa facem un plan de tratament corespunzator pentru a minimaliza durerea. A fost o combinatie de medicamente pentru tratament, medicamente pentru durere si acupunctura pentru a obtine cele mai bune rezultate. Doctorul tau ar trebui sa aiba multe si diferite optiuni care sa ti le sugereze, fiecare caz fiind particular. Bolnavii de durere cronica au nevoie sa gaseasca tratamentele care vor functiona cel mai bine in cazul lor.

    Formeaza-ti un grup de sprijin cu bolnavi care sufera de o durere similara. Eu m-am alaturat unui grup din asociatia tinerilor crestini din localitatea mea unde ma duc zilnic sa exersez in apa calda. Grupul consta din oameni cu artrita reumatoida, scleroza multipla, scleroza laterala amiotrofica, durere cronica acuta de spate, fibromialgia si alte stari acute si degenerative. Fiecare participa la ore pentru cresterea mobilitatii, in timp ce se face un program de minimalizare a durerii pentru starea noastra. Grupul de sprijin este un loc unde ne putem compatimi si intelege unul pe altul. Poate cel mai important lucru a fost faptul ca am inteles provocarile pentru viata noastra pe care ni le ofera durerea cronica. Ocazional oferim sugestii practice pentru reducerea durerii. Poti sa-ti formezi un grup de sprijin cu oamenii cu care te intalnesti regulat si consecvent – cei care merg la aceeasi clinica si loc pentru terapie cu tine, la biserica ta, etc. Cei mai multi oameni ar dori sa vorbeasca despre dizabilitatea lor daca ii abordezi intr-un mod pozitiv si le arati emaptie. Cativa oameni mi-au spus cat de bucurosi au fost ca au vorbit cu cineva care ii intelege.

    Foloseste umorul. In grupul meu de sustinere am descoperit ca umorul este un instrument extraordinar, in special in zilele grele. Rasul in timpul exercitiilor ne ajuta sa ne raportam la antrenamente intr-o maniera pozitiva. Am invatat cum sa gasesc umorul in luptele mele.

    Rezolva problemele emotionale. Viata mea s-a schimbat in multe feluri ca rezultat al durerii cronice si acum am nevoie de ajutor profesional pentru tratarea depresiei situationale. Desi inital ma incapatanam sa caut ajutor, sunt recunoscatoare ca am facut-o. Negarea si ascunderea sentimentelor mele nu au facut ca problemele sa dispara. Sentimentele pot intensifica durerea. Doctorul tau te poate intreba cum faci fata conditiei tale din punct de vedere emotional, insa daca ingrijitorul tau nu se ocupa de asta, intreaba-l tu. El iti poate sugera modalitati in care poti obtine ajutor.


Calmarea Durerii Cronice – Care a fost cheia mea?
Cheia calmarii durerii cronice este de a-ti reevalua semnificatia si scopul vietii. De multe ori, imaginea noastra de sine se bazeaza pe capacitatea noastra de a ne indeplini responsabilitatile de serviciu. Cand nu mai puteam lucra in cariera mea profesionala, am avut nevoie sa descopar adevarata mea valoare prin ochii Creatorului meu. Dumnezeu ne-a creat pe fiecare cu o nevoie launtrica netagaduita pentru semnificatie personala, iar aceasta semnificatie poate fi gasita doar in El. In Isus Cristos, gasim pace, acceptare si valoare suprema.

Invata Aici Sa Faci Mai Bine Fata!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Provocarile vietii

Dependenta de Televizor
Oboseala Cronica
Leziuni Traumatice ale Creierului
Tratamentul Pentru Cancer
Bolnavii de Cancer
Durerea Cronica
Nasterea unui Copil Mort
Incetinirea Procesului de Imbatranire
Gestionarea Diabetului
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Calmarea Durerii Cronice to My Google!
Add Calmarea Durerii Cronice to My Yahoo!
XML Feed: Calmarea Durerii Cronice
Provocari ale Vietii Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutLifeChallenges.org, Toate Drepturile Rezervate.